29 Temmuz 2013 Pazartesi

Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı Hd video izle 30.07.2013 SALI -(aşk engeltanımaz)

Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı video izle -(aşk engeltanımaz)
Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı video izle -(aşk engeltanımaz) - Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2 .fragmanı izle. Fox Tv ekranlarında izlenme rekorları kıran Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanına Korkut Ali'nin Ceylan'ı öpmesi damgasını vuruyor.

İşte Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı izle ve özeti.
Bir Aşk Hikayesi fragmanında Korkut Ali Ceylan'ı alıp küçük bir tekne ile denize açılır. Ceylan'ın Eda  ile öpüşen Korkut Ali'ye öfkesi büyüktür. Korkut Ali ise bu durumun isteği dışında geliştiğini söylerek kendini savunmaktadır.
Ceylan ise Korkut Ali'ye bir insan karşısındaki insanın öpeceğini nasıl anlamadağını sorar? Korkut Ali ise Ceylan'ın bu sorusuna onu öperek cevap verir.
Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı Korkut Ali'nin rahatsızllandığını sahne ile son buluyor..
Bir Aşk Hikayesi 17. ve yeni bölümü 30 Temmuz Salı akşamı fox tv ekranlarında olacak.
Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm hakkında Fox TV'nin resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi.

“Ben çocuğumu küçücük bir mezarda bildim bu güne kadar.Yaşadığını bilseydim onu asla bırakmaz ne pahasına olursa olsun bulurdum. Dünyayı karşıma alır gene ona sahip çıkardım. Şimdi bulmak için her şeyimi vermeye razıyım. Ama her şeyimi…” Korkut annesinin bu çığlıklarına bir cevap verecek mi? Onu affedip onun boynuna Anne diye sarılacak mı?

Diğer tarafta Ceylan ise, Eda’yla Korkut’un öpüştüğünü gördükten sonra öfkeden deliye döner. Ve Korkut’un canını yakmak için büyük bir adım ater.. Ancak Korkut , buna izin vermez. Denizin ortasında bir balıkçı teknesinde iki aşık duyguları ile yüzleşir. Ceylan daha ne kadar Korkut’a ve aşkına karşı gelebilir? Sonunda dayanamaz ve kendini bu aşka bırakır. Ancak her ikisinin de hesaplamadığı bir şey vardır. Ceylan ve Korkut bilinmeyene doğru gitmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder